Antibakteriyel Çorap Nedir ?

Antibakteriyel Çorap Nedir

Antibakteriyel Çorap Nedir ve Önemi 

Antibakteriyel Çorap, bakterileri öldürmek ya da çoğalmasını azaltmak için üretilen çoraplardır. Çoraplara antibakteriyel etken maddeler ilave edilerek elde edilirler. Gümüş patentimizi geliştirme aşamasında 2002 yılında genç bir kimyager iken antibakteriyel çorap ile tanıştım.Daha sonra yüksek lisans ve doktora çalışmalarımda konum hep aynı oldu.

Antibakteriyel çorap ayak cildindeki patojen yani zararlı bakterileri yok eden böylece istenmeyen durumları oluşturmayan çoraptır. Nedir bu istenmeyen durumlar ayak kokusu, ayak kaşıntısı, pişikler, kaşıntılar. Ayak mantarı ise bakterilerden direk kaynaklanmaz ancak dolaylı olarak oluşabilir. 

Antibakteriyel Çorap Neden Kullanılmalı

Ayak konusunda en büyük sorun hiç şüphesiz ayak kokusudur. Gerek erkeklerde gerekse kadınlarda oldukça fazla görülen ayak kokusu ciddi bir proplemdir. Antibakteriyel çorapların en büyük faydası ayak kokusunu gidermesidir. Çünkü ayak kokusunu oluşturan bakterilerdir. Bakterileri de yok eden antibakteriyel ürünler olduğuna göre antibakteriyel çoraplar ayak kokusunu yok etmektedir. 

Antibakteriyel Çorap Alırken Nelere Dikkat Edilmeli 

Her sakallıya dede denilmediğine göre her çorapta antibakteriyel çorap değildir. Piyasada oldukça sadece etiket antibakteriyel özellikte çorap bulunmaktadır. En baba antibakteriyel çorap hiç şüphesiz gümüş içeren çoraplardır. Gümüşün 650 çeşit patojen mikroba karşı etkili olduğunu yaptığım yüzlerce makale ve patentte rastladım. Gümüş antibakteriyel çoraplar oldukça fazla bakteriyi önlediği için ayak kokusuna daha etkili sonuçlar vermektedir. Geliştirmiş olduğumuz gümüş çoraplarımızı inceleyebilir. Sana özel kampanyamızdan faydalanabilirsin.

Antibakteriyel Çorapların Faydaları

Bakteri hiç şüphesiz ayaklarda enfeksiyonlara neden olabilir.

Özellikle şeker hastalarının diyabet ayaklarında bu çok önemli hale gelir.

Antibakteriyel çoraplar diyabet çorap olarak kullanılabilir.

Diyabet ayaklardaki şekerden kaynaklanan ayak yaralanmalarının giderilmesinde yardımcı olabilmektedir.

Gümüş çoraplar bu özelliği daha etkin göstermektedir.

Ayak kokusunu gidermek ayakta oluşan kaşıntıları pişikleri gidermek görülen diğer faydalarındandır.

Ayak mantarını önlemede dolaylı yoldan etki etmektedir. Antibakteriyel çorapların diğer bir faydası da ayaklarda görülen mantarların baskı altına alınarak çoğalmasının önlenmesidir. 

Etiketler: Antibakteriyel Çorap Nedir
Ekim 04, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR